Popis
Podrobnosti
Concept rýžovar RE2020
2 v 1: snadné a rychlé vaření rýže + zdravé vaření v páře.
Vyjímatelná vnitřní nádoba s nepřilnavým povrchem pro jednoduchou údržbu.
Objem nádoby: 1,5 l.
Funkce WARM udrží rýži teplou až 8 h.
Bezpečnostní pojistka proti přehřátí.
Příkon: 650 W.
Příslušenství:
- odměrka
- lžíce na rýži
- parník pro vaření v páře
2 v 1: Rýžovar a parní hrnec:
- rýžovar 2 v 1 RE2020 zastane funkci rýžovaru i parního hrnce. Během okamžiku si připravíte dokonalou rýži přesně na míru vaší chuti nebo výborný a zdravý oběd, který si díky principu vaření v páře uchová všechny hodnotné živiny.
Příprava rýže:
- rýžovar disponuje nádobou o objemu 1,5 l, takže pohodlně nakrmíte i velkou rodinu. Součástí základní výbavy rýžovaru je praktická odměrka, díky které dosáhnete správného dávkování. Obecně platí, že na 1 odměrku rýže připadá 1,5 odměrky vody. Do rýžovaru můžete přidat vybrané koření a bylinky pro získání lepší chutě a vůně.
Vaření v páře:
- vaření v páře patří mezi nejzdravější způsoby přípravy pokrmů. Výhodou je, že nepotřebujete žádný tuk a jídlo si zachová skvělou chuť, barvu a více vitamínů a živin oproti klasickému vaření. Přidáte-li do vody oblíbené bylinky, zvýrazníte výslednou chuť připravovaného pokrmu. V parním koši připravíte nejen zeleninu a ryby, ale také výborné domácí knedlíky.
Funkce WARM:
- po dokončení vaření se hrnec automaticky přepne do zahřívacího režimu WARM, který udrží připravený pokrm teplý po dobu až 8 h. Díky této funkci se vám už nikdy nestane, že budete připravené jídlo servírovat studené.
Bezpečnost a snadná údržba:
- díky nepřilnavému povrchu vnitřní nádoby se rýže během vaření nepřipaluje. Nádoba je vyjímatelná, takže i následné čištění hrnce je velice rychlé a jednoduché. Rýžovar je opatřen bezpečnostní pojistkou proti přehřátí a proti nechtěnému zapnutí bez vnitřní nádoby. Je vybaven protiskluzovými nožičkami, které zajistí perfektní stabilitu během práce a praktickými úchyty pro přenášení.
Parametry
Parametry
Kód | re2020 |
---|---|
EAN | 8595631006375 |
Značka | Concept |